Detik waktu itu...

Salam to smua...smoga kit sntiasa d bwh naungan nikmat kebesaran Allah s.w.t..
sebenarnya sudah trlambat bg sy utk update blog ni..tp apa2 pun di kesempatan masa yg sempit n trbatas ni sy coretkan jg khas buat adinda sy tersayang..tanggal 30 April adalah 1 tanggal yg begitu pahit dan perit buat sy dan kluarga..bg kami itu la satu2 nye kenagan hitam yg takkan kami lupakan sampai akhir hayat..tapi apa kan daya sebagai hamba dan insan biasa sepatutnye redha menerima segala ketentuan yg telah tercatat...
Telah kembalinya insan tersayang iaitu adindaku Allahyarham Amirul Fahmi ke Rahmatullah pada tanggal 30 April 2004..msa tu aq lg beberapa bulan bakal menduduki paper SPM..walaupun keadaan semua tu 6 tahun telah berlalu..tp kenagan manis, gelak tawa kita bersama abg mie (panggilan utk Allahyarham ) tetap utuh dlm diri seorang kakak, ibu, abah n abang2 n adik..sedih dan pilu itu tersangat la mesti..sbb bg sy n family..Allahyarham adalah sorang adik dan abg yg sgt baik n dia jg seorang yg ceria n penghibur bg my parent apabila penat pulang dr bekerja. Amirul fahmi yg jg kembar pada si Amirul Aiman, Masih terngiang2 d benak fikiran msa kecik si kembar ini sentiasa berdua..d mana n ketika..bila bermain bersama n bergaduh pun bersama he2..suka sgt waktu itu..Kini Amirul Fahmi telah pergi dgn seruan Illahi..Amirul Aiman pula dh besar dan sdh boleh terima hakikat yg berlaku pda abangnye..Alhamdulillah si Aiman sekarang sdh menjangkau usia 18 tahun dan kini telah menyambung pengajian d Indonesia..dh jd ank teruna n dah pandai bawa diri ke negara orang..iu la kisah adik kembar sy..waaaaa..sedih laaa..rindu aimie ( aiman n fahmi )

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 .. |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.